Nieuws

Overzicht Nieuwsberichten Aannemersbedrijf Wagelaar B.V.

15

Sep 2014

De Van der Pekstraat, de nieuwe toegangspoort van Amsterdam-Noord, is geopend.

Posted by / in Nieuws /

Amsterdam Noord, 15 september 2014

De Van der Pekstraat, de nieuwe toegangspoort van Amsterdam-Noord, is geopend.
1 maand eerder dan beoogd, levert het Stadsdeel Amsterdam Noord in samenwerking met Waternet en Aannemersbedrijf Wagelaar b.v. de Van der Pekstraat op.

Op maandag 15 september is de herinrichting van de Van der Pekstraat na hard werken voltooid. Door een goede samenwerking en grote inzet van Stadsdeel Amsterdam Noord, Waternet en Aannemersbedrijf Wagelaar b.v. is het project ruim voor de einddatum afgerond.De eerste stap naar het nieuwe Hart van Oud-Noord is hiermee gezet. De Van der Pekstraat vormt vanaf heden een prachtige toegangspoort naar Amsterdam-Noord.

Klassiek modern, modern klassiek
Het herinrichten van de Van der Pekstraat maakt deel uit van het nieuwe Hart van Oud-Noord. Dit plan omvat ook de komst van het wijkwinkelcentrum op het Mosveld.
De volledig nieuw ingerichte straat heeft een moderne uitstraling maar behoudt de Amsterdamse elementen die de Van der Pekstraat allure geeft. De nieuwe straat biedt ruimte voor de vestiging van de markt én voor auto- en fietsverkeer.

Feest + waardering = taart
Op maandag 15 september wordt de Van der Pekstraat feestelijk heropend en kan iedereen weer genieten van ‘hun’ Van der Pekstraat. Om dat te vieren gaat Aannemersbedrijf Wagelaar b.v. die dag langs de deuren om te trakteren op taart. Taart omdat het feest is maar ook om de waardering uit te spreken voor het geduld en medewerking van de bewoners en winkeliers gedurende de werkzaamheden.

Vanaf 15 september is de Van de Pekstraat weer volledig toegankelijk voor verkeer, bewoners en winkelend publiek. De markt neemt het nieuwe marktterrein vanaf woensdag 17 september in gebruik.

Meer Nieuws